De grond aan de voet van vulkanen zoals de Telica, San Cristobal en Cosiguina in Nicaragua, is droog en vruchtbaar. Ideaal om pinda’s te verbouwen. De boeren van de coöperatie del Campo ploegen de grond diep om en wieden de akkers elke twee weken met de hand. Ze zijn trots op hun fairtrade oogst. Het zorgt voor extra inkomen, zeker omdat hun pinda’s van uitstekende kwaliteit zijn. Ze geven uw pindakaas zijn rijke smaak.
Oorsprong
De grond aan de voet van vulkanen als de Telica, San Cristobal en Cosiguina is droog en vruchtbaar. Ideaal om pinda’s te verbouwen.
Originals
De boeren van de coöperatie del Campo ploegen de grond diep om en wieden de akkers elke twee weken met de hand. Ze zijn trots op hun oogst. En terecht, want hun pinda’s zijn van uitstekende kwaliteit.
In uw keuken
Deze pindakaas is rijk van smaak en heerlijk zacht en crunchy tegelijk dankzij stukjes pinda’s. In die stukjes proeft u kwaliteit.
Wat zit er in?
Ingrediënten
Pinda's (81%), zonnebloemolie, dextrose, geheel gehard palmvet, zout.
Pinda's: Fairtrade gecertificeerd, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade producenten, totaal 81%. www.info.fairtrade.net/sourcing
Geproduceerd in Nederland met pinda's uit Nicaragua
Allergenen
- Pinda's
In dezelfde fabriek wordt ook verwerkt:
- Noten
Inhoud
330 g
Voedingswaarden onbereid per 100g
- Energie (kJ): 2720 kJ
- Energie (kcal): 657 kcal
- Vetten: 56 g
- Verzadigde vetten: 8 g
- Koolhydraten: 13 g
- Suikers: 8,9 g
- Eiwitten: 23 g
- Zout: 0,5 g
Extra
De palmolie in deze pindakaas is RSPO-gecertificeerd.